Zo gaan wij om met uw gegevens

U stelt uw vertrouwen in ons en wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid uw privacy te beschermen. Op deze pagina leest u kort welke gegevens wij verzamelen als u onze website gebruikt en/of u inschrijft voor onze diensten, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo weet u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van UCAN Direct. U dient zich ervan bewust te zijn dat we niet verantwoordelijk zijn voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website en/of onze diensten geeft u aan ons privacybeleid te accepteren.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en van onze klanten. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen we u ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de gevraagde diensten uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op onze server. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover we beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail- of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen we u om persoonlijke gegevens die voor de betreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en aan uw verzoeken te voldoen. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken, zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website optimaal te laten werken of voor louter (anonieme) statistische doeleinden.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

Persoonsgegevens worden enkel in ons dossier voor dienstverlening verwerkt en wordt niet met derden gedeeld.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en op het gebruik van onze diensten. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site of onze diensten, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Voor alle vragen hierover kunt u een mail sturen naar cu@ucandirect.be of middels het contactformulier op deze site.

Vragen en feedback 

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen of feedback heeft over dit privacybeleid, kunt u altijd contact met ons opnemen.